Expositie Aan het Water/Strand

TIJDELIJK ONLINE EXPOSITIEPLATFORM KZOD

Deelnemende exposanten

“Ben ik nog zichtbaar? Vraag ik aan het water    En neem een voorschot    Op het antwoord.”

Afke Spaargaren

IJmuiderslag, tweeluik
acryl op linnen, 220 x 100 cm. € 1.750,-

Coby Kluitman

Connie Vlasveld

Franklin Meijer

Fritska van Dorsten

Gosia Bolwijn Wiese

Aureen Harthoorn

In het filmpje blader ik in het schetsboekje Normaal Amsterdams Peil. Het schetsboekje is door mij gemaakt voor The Sketchbook Project van de Brooklyn Art Library en wordt binnenkort naar New York opgestuurd. Het wordt opgenomen in de collectie van de Brooklyn Art Library, gedigitaliseerd en gebruikt bij schoolprojecten.

De schilderingen in het schetsboek zijn gemaakt met gouache en pastelkrijt. Er staan ook teksten in.
Dit is mijn eigen tekst en laat zien waarom ik het schetsboek heb gemaakt.

Aureen Harthoorn

 

Jacintha Reijnders

José van Waarde

Leo van Hengel

Marja ten Hoorn

Marja van Bezu

Mary Admiraal

Otie van Vloten

Reina de Haan

Pin It on Pinterest

Share This